Canon EOS 350D Digital Rebel XT

MerkCanon
ModelEOS 350D Digital Rebel XT
TypeDSLR
Release17/02/2005
Megapixels8,0
Canon EOS 350D Digital Rebel XT

Reviews

 
CNET.co.uk
Lightweight plastic body
Score: 8
DPreview.com
Highly Recommended
Score: 10
FOTOcentraal
Een topper
Score: 9

Schakel met de EOS 350D Digital over naar de toekomst en geef uw creativiteit een nieuwe dimensie. Deze compacte, intuïtieve camera is licht in gewicht en produceert perfecte resultaten die zelfs het meest kritische publiek versteld doen staan.

Belangrijkste eigenschappen

Kwaliteit
De EOS 350D Digital is uitgevoerd met Canons gerenommeerde CMOS technologie en produceert met een 8,0 Megapixel resolutie een fantastische beeldkwaliteit. De camera is met 3 beelden per seconde, reeksopnamen tot 14 beelden en een opstarttijd van 0,2 seconden in staat de actie vast te leggen op het moment dat die zich voordoet. De krachtige DIGIC II architectuur is afkomstig van Canon pro-serie camera’s en garandeert dat geen compromissen nodig zijn bij intelligente, effectieve en supersnelle beeldverwerking.

Focus
De 7 scherpstelpunten zijn verspreid over het beeld en maken snel en nauwkeurig scherpstellen mogelijk. Zelfs bij onderwerpen die zich niet in het midden bevinden. Gebruik scherpstelvergrendeling met One Shot AF of schakel over op AI Servo AF voor anticiperend focus voor het volgen van bewegende onderwerpen - ideaal voor natuur- en sportfotografie.

Perfecte belichting
De krachtige flitskop (richtgetal 13) biedt optimale flexibiliteit als het gaat om belichting. Het E-TTL II flitsprogramma gebruikt informatie over de afstand en lichtsterkte van het objectief om zo de juiste flitsintensiteit in te stellen: perfect voor samengestelde opnamen en bij moeilijke reflecties. De camera is compatibel met het gehele EX Speedlite programma, inclusief de Speedlite 580EX. Deze verzendt informatie over de kleurtemperatuur voor een verbeterde kleurstabiliteit.

Objectieven
De EOS 350D Digital is compatible met meer dan 60 Canon EF objectieven, inclusief Canons EF-S objectieven. En ontworpen met oog op de fotograaf achter de EOS 350D beslaan de EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM en EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM een groot bereik met veel gebruikte brandpuntafstanden, terwijl het EF-S 60mm f/2.8mm Macro USM objectief een nieuwe dimensie geeft aan de wereld van insecten en planten.

Optimale flexibiliteit
Voordat u aan de slag gaat, kunt u kiezen voor haarscherpe JPEG beelden om direct te printen of om later te bewerken. En voor extra flexibiliteit worden JPEG en RAW opnamen gelijktijdig geregistreerd. Canons Digital Photo Professional software voor verwerking van RAW beelden geeft u alle controle over de RAW opnamen.

Aansluitmogelijkheden
Een USB 2.0 Hi-Speed interface staat garant voor snel uploaden en direct printen van foto’s. Eenmaal aangesloten op een PictBridge compatibele computer drukt u op de ‘Direct Print’ knop om rechtstreeks een print te maken van de weergegeven opname, die automatisch wordt vergroot en juist wordt uitgelijnd. De EOS 350D Digital werkt met zowel CF als CF-II kaarten, inclusief kaarten met een capaciteit van 2 GB of meer.

Online delen van foto’s
Het gratis lidmaatschap van Canons CANON iMAGE GATEWAY, met 100 Mb online ruimte voor het opslaan en delen van fotoalbums, is standaard. Upload uw foto’s en nodig uw vrienden en familie uw beveiligde online ‘albums’ te bekijken.


Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional