Canon EOS 450D Digital Rebel Xsi

MerkCanon
ModelEOS 450D Digital Rebel Xsi
TypeDSLR
Release24/01/2008
Megapixels12,2
Canon EOS 450D Digital Rebel Xsi

Reviews

 
Cameralabs.com
Highly recommended
Score: 9
CNET.co.uk
Delivers on performance
Score: 8
DigifotoPro
Compact en lichtgewicht
Score: 9
DPreview.com
Highly Recommended
Score: 10
FOTOcentraal
Uitstekende beeldkwaliteit
Score: 9
Fotografie.nl
Klein en verfijnd
Score: 0
Pixelmania.nl
Aanbevolen!
Score: 10
Steves Digicams
Superb image quality
Score: 0

De EOS 450D combineert ongeëvenaarde prestaties met optimaal bedieningsgemak en een ergonomische, lichtgewicht behuizing.

Leg uw wereld vast met een 12,2 Megapixel CMOS sensor en de allernieuwste Canon technologieën.

Belangrijkste kenmerken

12,2 Megapixel CMOS sensor
De 12,2 Megapixel CMOS sensor geeft u voldoende details voor posterformaat prints en extra flexibiliteit wanneer u beelduitsnedes maakt. De Canon CMOS sensoren zijn gevoelig bij weinig omgevingslicht, nagenoeg vrij van beeldruis en zijn bovendien opmerkelijk zuinig met energie.

Fotograferen met 3,5 bps
De EOS 450D legt de wereld vast met maximaal 3,5 beelden per seconde tijdens continu-opnamen voor een reeks van maximaal 53 grote JPEG beelden (6 in RAW).

9-punts wide-area AF
De 9 AF punten zijn verspreid over het gehele beeld om zo beter onderwerpen vast te leggen die zich niet in het midden bevinden. Het middelste AF punt is een uiterst gevoelige ‘cross type’ sensor voor snel en nauwkeurig scherpstellen met f/2.8 en snellere objectieven.

EOS Integrated Cleaning System
Canons ingebouwde systeem om stofvorming te voorkomen gebruikt drie methoden om de opnamen vlekvrij te houden. (1) Speciale materialen zorgen dat minder stofvorming in de camera zelf optreedt. (2) Een zelfreinigende sensoreenheid schudt het stof van de sensor telkens wanneer de camera in of uit wordt geschakeld. (3) Hardnekkige stofvlekken worden geregistreerd en zijn vervolgens eenvoudig met Digital Photo Professional te verwijderen.

3,0” LCD met Live View mode
Het heldere 3,0” LCD heeft een zeer hoge resolutie voor het controleren van scherpstelling en compositie. Plus een 10x vergroting voor de fijnere details. Bij fotografie vanuit ongewone posities stelt de Live View mode u in staat de compositie op het LCD te bepalen en gebruik te maken van diverse scherpstelmethoden.

DIGIC III processor
DIGIC III rendert kleuren met superieure, levensechte precisie en staat bekend om de nauwkeurige witbalans. De gemaakte opnamen worden bewerkt met 14-bits kleurdiepte voor fijne tintgradaties. DIGIC III is zeer efficiënt en ondanks het lage energieverbruik blijven zeer snelle responstijden gehandhaafd.

Grote, heldere zoeker
Een grote zoeker zorgt voor een helder en duidelijk beeld zodat voor elke scène gemakkelijk de optimale compositie is te kiezen.

Volledige controle
Met Picture Style heeft u eenvoudig optimale controle over de parameters voor beeldverwerking. Contrast, beeldscherpte en verzadiging zijn met de camera zelf aan te passen of via de meegeleverde Picture Style Editor software. Na het maken van de opname biedt Canons RAW verwerkingssoftware Digital Photo Professional alles wat u nodig heeft om uw RAW opnamen te bewerken en te beheren.

Compact en licht in gewicht
De EOS 450D heeft een ergonomisch ontwerp voor een natuurlijk en intuïtief gebruik. De camera heeft een compacte behuizing en weegt slechts 475 gram.

EF objectieven en accessoires
De EOS 450D is compatibel met meer dan 60 EF/EF-S objectieven en alle EX serie Speedlite flitsers.


Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional