Canon EOS 5d Mark IV

MerkCanon
ModelEOS 5d Mark IV
TypeFull-frame DSLR
Release28/08/2016
Megapixels30,4
Canon EOS 5d Mark IV

Reviews

 
CameraLabs.com
Highly Recommended
Score: 0
DPreview.com
87% Gold Award
Score: 9

De EOS 5D Mark IV is ontworpen voor elke situatie, heeft een prachtige vormgeving en is een uitstekende allrounder. Vanaf het moment dat er licht door de lens gaat, legt de EOS 5D Mark IV elke nuance, elke kleur en elk detail vast. Wederom heeft Canon nog meer detail toegevoegd dankzij een nieuwe sensor die voor verbluffende helderheid zorgt. Ontdek een nieuwe wereld.

Precisie is de norm
De EOS 5D Mark IV heeft een geavanceerde scherpstelling en meting om mooie momenten te volgen en direct vast te leggen, zelfs in omstandigheden bij slecht licht.

Gebouwd op prestaties
Legendarische camera's gaan lang mee en de EOS 5D-serie bezorgde een nieuwe generatie fotografen een hoge kwaliteit, goede prestaties en een weerbestendige1 afwerking. De EOS 5D Mark IV blijft toegewijd aan snelle cameraprestaties en duurzaamheid.

Filmen in Full-HD en 4K
Leg filmmomenten vast met de kracht van de geweldige sensor van de EOS 5D Mark IV voor meer detail en verfijning in elke scène. Dankzij de functie voor 4K met hoge resolutie en Full HD voor framerateopties, zoals 60p slow motion, kun je nog beter filmen met je DSLR.

Kies je foto
Net als bij de EOS-1D X Mark II, kunnen EOS 5D Mark IV-gebruikers 4K-video's maken en elk frame als zeer gedetailleerde foto met 8,8 Megapixel op een geheugenkaart opslaan als JPEG-bestand.

Belangrijkste eigenschappen

  • 30,4 Megapixel Full frame sensor
  • Tot 61 punten / 21 cross-type AF-punten (allemaal afzonderlijk selecteerbaar)
  • Maximaal ca. 7 fps met volledige AF / AE
  • 4K Video tot 25/30p; Full HD tot 50/60p
  • 3,2 inch LCD scherm met 1,62 miljoen dots en aanraakbediening
  • Ingebouwd GPS
  • Wifi met ingebouwde FTP-ondersteuning

 


Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional