Canon EOS 600D

MerkCanon
ModelEOS 600D
TypeDSLR
Release07/02/2011
Megapixels18,0
Canon EOS 600D

Reviews

 
Cameralabs.com
Highly Recommended
Score: 9
CNet.co.uk
A great performer
Score: 9
DPreview.com
Silver Award
Score: 8
PhotographyBLOG
Highly Recommended
Score: 9
PhotoRadar.com
Very good in all areas
Score: 8
TechRadar
Well specified
Score: 9
Tweakers.net [NL]
Goed
Score: 8

Een toonaangevende resolutie van 18 Megapixel, een gebruikersvriendelijk ontwerp en een volledig assortiment EOS-objectieven en -accessoires om uit te kiezen: kortom, de EOS 600D biedt alles wat je nodig hebt om perfecte foto's te maken.

APS-C CMOS-sensor van 18 Megapixel
Dankzij de 18-Megapixel CMOS-sensor met APS-C-formaat kun je foto's maken die uitmunten in detail en helderheid. De hoge resolutie maakt het mogelijk foto's op groot formaat af te drukken en biedt de flexibiliteit foto's bij te snijden voor alternatieve composities.

ISO-gevoeligheid van 100-6400
Het ISO-gevoeligheidsbereik van 100-6400, uitbreidbaar tot ISO 12.800, biedt je de mogelijkheid bij weinig licht uit de hand te fotograferen en zonder flitser perfecte opnamen te maken.

14-bits beeldverwerking
De Canon EOS 600D is voorzien van een 14-bits DIGIC 4-beeldprocessor voor uitzonderlijke kleurweergave, vloeiende kleurovergangen en krachtige ruisonderdrukking.

Scene Intelligent Auto-modus
Scene Intelligent Auto analyseert elke scène in detail en kiest telkens weer de juiste camera-instellingen, zodat je je volledig kunt concentreren op het belangrijkste - je fotografie.

Functiehandleiding op het scherm
De functiehandleiding op het scherm van de EOS 600D geeft beschrijvingen van veel van de functies van de camera, evenals advies over het gebruik ervan.

Full-HD EOS-filmmodus
Video-opnamen maken in Full-HD met handmatige regeling van framesnelheid, belichting en geluid. Dankzij de Video Snapshot-technologie kun je korte opnamen van 2, 4 of 8 seconden samenvoegen tot één bestand en een film produceren die door een professionele editor lijkt te zijn bewerkt. Movie Digital Zoom maakt het bovendien mogelijk 3 tot 10 keer te vergroten, met behoud van Full-HD-kwaliteit.

9-punts AF-systeem met grote dekking en iFCL-meting
Negen AF-punten, inclusief een 'cross-type' sensor in het midden, verspreid over het gehele AT-beeld, voor snel, nauwkeurig scherpstellen, ook op onderwerpen die zich niet in het midden bevinden. 63-zones iFCL-meting garandeert elke keer weer een uiterst nauwkeurige belichting.

1040k-dots varianglescherm van 7,7cm
Opnamen maken vanuit unieke hoeken met een 7,7 cm (3,0-inch) 3:2 Clear View LCD-scherm met 1.040.000 dots voor nog meer helderheid.

Basic +
Basic+ technologie biedt fotografen de mogelijkheid automatische basisinstellingen af te stemmen op omgevingslicht of ambiance.

Creatieve filtereffecten
Creatieve filtereffecten kunnen na het maken van de opnamen worden toegepast op Raw- en JPEG-bestanden, zoals Toy Camera, Soft Focus, Miniatuureffect, Grainy Z/W en Visoogsimulaties.

Ingebouwde draadloze flitsersturing
De ingebouwde, draadloze afstandsbediening voor Speedlite-flitsers en de Easy Wireless-technologie maken off-camera TTL-flitsen mogelijk zonder extra accessoires.

Te gebruiken met alle EF en EF-S objectieven
De EOS 600D wordt ondersteund door de complete serie accessoires: flitsers, ontspanners op afstand en meer dan 60 objectieven waarop professionele fotografen over de hele wereld zich verlaten.

Belangrijkste eigenschappen

  • 18-Megapixel CMOS-sensor
  • Scene Intelligent Auto-modus
  • Full-HD EOS-filmmodus
  • Functiehandleiding op het scherm
  • Continu opnemen op 3,7 fps
  • 9-punts AF-systeem met grote dekking
  • 1040k-dots varihoekscherm van 7,7cm (3,0 inch)
  • Basic+ en creatieve filters
  • Ingebouwde draadloze flitsersturing

Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional