Canon EOS 650D

MerkCanon
ModelEOS 650D
TypeDSLR
Release08/06/2012
Megapixels18,0
Canon EOS 650D

Reviews

 
Cameralabs.com
Highly Recommended
Score: 9
CNet.co.uk
Good
Score: 8
DPreview.com
77% Silver Award
Score: 8
Tweakers.net [NL]
Goed
Score: 8

Een ideale eerste stap in de wereld van EOS-fotografie. De 18,0-Megapixel sensor van de EOS 650D is perfect voor zowel foto's als Full HD-movies. Met een Clear View variangle LCD II-touchscreen wordt het maken van opnamen heel eenvoudig.

Geavanceerde beeldkwaliteit
Leg elk detail vast met een resolutie van 18 Megapixel en geniet van de vloeiende schakeringen en levensechte kleuren van de 14-bits DIGIC 5-beeldprocessor. De EOS 650D produceert bestanden die groot genoeg zijn om zonder kwaliteitsverlies op groot formaat te printen of bij te snijden voor alternatieve composities.

Maak filmprojecten in Full HD
Neem eersteklas movies op met een resolutie van 1080p en kies het niveau van automatische of handmatige bediening dat bij jou past. Tijdens het filmen kun je gebruikmaken van autofocus, terwijl je met de ingebouwde microfoon uitstekend stereogeluid opneemt.

Geen actie gaat te snel
Volg bewegende objecten nauwkeurig in het gehele beeld met een autofocussysteem dat negen 'cross-type' AF-punten bevat. Continu opnemen met 5 fps tot een maximale reeks van 22 beelden betekent dat je nooit meer dat beslissende moment mist.

Ontdek nieuwe perspectieven
De EOS 650D beschikt over een 7,7-cm (3,0-inch) variangle 3:2 Clear View LCD II-touchscreen dat van de camera af scharniert en tot 270º kan draaien. Bij het maken van foto's en movies kun je daarom voor alternatieve perspectieven kiezen, zoals over de hoofden van een mensenmenigte of vanaf je heup.

Bediening via het touchscreen
Je kunt de EOS 650D ook bedienen via het variangle Clear View LCD II-touchscreen. Met een simpel tikje maak je opnamen en stel je het beeld scherp, terwijl je met knijp- en veegbewegingen de beelden kunt bekijken en kunt vergroten of verkleinen.

Prestaties bij weinig licht
De EOS 650D kan beelden vastleggen met een gevoeligheid van ISO 100-12.800, uitbreidbaar tot ISO 25.600 zodat je ook bij weinig licht vanuit de hand met flitslicht kunt fotograferen.

Geïntegreerde Speedlite Transmitter
Experimenteer met creatieve belichtingsmogelijkheden door Canon Speedlite-flitsers los van de camera te plaatsen en te bedienen met de geïntegreerde Speedlite Transmitter van de EOS 650D.

Scene Intelligent Auto
Met behulp van Canon's Scene Intelligent Auto-technologie wordt elke scène geanalyseerd, waarna automatisch voor de meest geschikte combinatie van camera-instellingen wordt gekozen.

Geweldige resultaten onder lastige omstandigheden
In de HDR-modus worden drie verschillende belichtingen gecombineerd, waardoor de details in schaduwen en lichte gedeelten worden behouden. In de modus Handheld Nightscene van de EOS 650D worden meerdere opnamen die met snelle sluitertijden zijn gemaakt, gecombineerd voor een scherp eindresultaat.

Belangrijkste eigenschappen

  • 18,0-Megapixel APS-C CMOS-sensor
  • Full HD-movies met handmatige bediening en continue AF
  • Continu opnemen met 5 fps
  • Clear View variangle LCD II-touchscreen
  • ISO 100-12.800, uitbreidbaar tot ISO 25.600
  • 9-punts autofocus met grote dekking
  • Geïntegreerde Speedlite Transmitter

Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional