Canon EOS 7D Mark II

MerkCanon
ModelEOS 7D Mark II
TypeDSLR
Release15/09/2014
Megapixels20,2
Canon EOS 7D Mark II

Reviews

 
Cameralabs.com
87% Recommended
Score: 9
DPreview.com
84% Silver Award
Score: 8

Altijd op zoek naar het ultieme fotomoment? De Canon EOS 7D Mark II is gemaakt voor mensen met een passie voor snelheid. Leg als eerste de buitengewone momenten vast die andere fotografen missen. Laat je creativiteit de vrije loop als nooit tevoren, zowel in foto's als video's. Leg die momenten vast die jij wilt, hoe snel ze ook voorbij zijn.

Maak burstopnamen met wel 10 frames per seconde, met volledige autofocus en automatische belichting. Responsieve bediening betekent het vastleggen van net dat ene moment waarop je al tijden zit te wachten. Dankzij de ruime buffer kun je blijven opnemen zonder dat de prestaties hieronder lijden.

De EOS 7D Mark II is voorzien van Dual ''DIGIC 6''-beeldprocessoren voor responsieve prestaties. Minimale vertraging tijdens het opnemen houdt in dat je vergankelijke momenten met uitstekende timing vastlegt.
65-punts autofocus met grote dekking

EOS 7D Mark II beschikt over 65 scherpstelpunten voor haarscherpe scherpstelling tijdens het vastleggen van snel bewegende onderwerpen. Elk scherpstelpunt is een 'cross-type', wat inhoudt dat zowel op horizontale als verticale details snel en nauwkeurig kan worden scherpgesteld. Om het fotograferen bij zeer weinig licht te vereenvoudigen, kan EOS 7D Mark II zelfs bij maanlicht en lichtniveaus tot -3EV scherpstellen.

DIGIC 6-beeldprocessor
Gebruik alle 65 AF-punten tegelijk of groepeer ze in verplaatsbare zones om scherp te stellen op onderwerpen die zich buiten het midden bevinden. Je kunt ook één AF-punt selecteren om nauwkeurig scherp te stellen op een bepaald gedeelte van de scène.
Geavanceerde iTR-scherpstelling

Het iTR AF-scherpstelsysteem van de EOS 7D Mark II maakt gebruik van kleuren en gezichten om onderwerpen te volgen terwijl ze door het beeld bewegen. De AF-responsiviteit kan met een eenvoudig hulpmiddel worden aangepast, waardoor de scherpstelling wordt aangepast aan de opname-omgeving en het onderwerp, zodat andere voorwerpen die even door het beeld bewegen de scherpstelling niet verstoren.
DIGIC 6-beeldprocessor

150.000-pixel meetsensor met IR-detectie
Voor een consistente, nauwkeurige lichtmeting maakt de EOS 7D Mark II gebruik van een 150.000-pixel sensor om de scène in 252 gebieden te verdelen. Ieder gebied wordt geanalyseerd, waarna de juiste belichtingsinstellingen automatisch worden ingesteld of aan de fotograaf worden aanbevolen. Voor een hogere nauwkeurigheid, ook bij moeilijke lichtomstandigheden, wordt zowel infraroodlicht als licht in het zichtbare deel van het spectrum gemeten.

Uitstekende prestaties bij slechte lichtomstandigheden
Ook bij weinig licht kun je creatieve foto's blijven nemen. De EOS 7D Mark II levert ongelooflijke beeldkwaliteit bij ISO-gevoeligheden tot ISO 16.000 (uitbreidbaar tot het equivalent van ISO 51.200). Ideaal dus voor discrete straatfoto's, voor het vastleggen van de actie onder moeilijke omstandigheden en zelfs voor macrofotografie zonder statief.

Knipperdetectie
Knipperend licht, zoals dat van tl-lampen, kan tijdens het maken van opnamen leiden tot inconsistente helderheid en kleuren. De EOS 7D Mark II kan dergelijke omstandigheden detecteren en elke opname laten samenvallen met de piekhelderheid van de knipperende lichtbron om zo consistente resultaten te garanderen.

De camera voor jou
Hoe ga je jouw EOS 7D Mark II gebruiken? Stel de bediening, de scherpstelling en een heel scala aan andere aan te passen bedieningselementen precies zo in als jij wilt. Zelfs de 100% zoeker van de camera kan worden gepersonaliseerd met het real-time elektronische display.
dia 1

Hoe wil je graag fotograferen?
Vele bedieningselementen van de EOS 7D Mark II kunnen worden aangepast, zodat je de camera kunt afstemmen op een bepaalde taak. Je kunt je aanpassingen opslaan als een voorinstelling en deze later snel weer gebruiken.
dia 2

Intelligente zoeker II
Profiteer van een natuurlijk beeld door de zoeker van de EOS 7D Mark II, met circa 100 procent dekking en een vergroting van 1,0x. Een doorzichtig LCD-scherm projecteert scherpstel- en -opnamegegevens en een Dual-Axis digitale waterpas zorgt voor een perfecte horizon.

Automatisch scherpstellen op jouw manier
Je kunt het autofocussysteem van de EOS 7D Mark II aanpassen aan de opname die je wilt maken en aan de manier waarop je de opname wilt maken. En als je weinig tijd hebt, kies je gewoon een van de zes vooraf ingestelde AF-combinaties.

Veelzijdig EOS-ontwerp
De EOS 7D Mark II presteert in elke fotografische situatie, van de straat tot in de studio. Dankzij de snelheid en precisie is deze camera ideaal voor actie en sport, terwijl de functies voor fotograferen bij weinig licht en de geïntegreerde GPS het tot een ideale camera voor reisreportages maken. De enige vraag is wat jij met deze camera gaat doen.

Weerbestendige afdichting
Ook als het weer ineens verandert, kun je vol vertrouwen opnamen blijven maken. De weerbestendige bedieningselementen beschermen de EOS 7D Mark II tegen water en stof, en de magnesiumlegering zorgt voor extra duurzaamheid.
Geïntegreerde GPS

Geotags
Met de EOS 7D Mark II voeg je geotags van je exacte locatie toe aan je foto's en videoclips, waar ter wereld je ook bent. Leg lengtegraad, breedtegraad, hoogte en kompasrichting vast, evenals gecoördineerde universele tijd.

High Dynamic Range modus (HDR)
Wanneer je opnamen maakt onder omstandigheden met een hoog contrast, activeer je de HDR-modus om details vast te leggen in lichtere delen en schaduwen. De EOS 7D Mark II maakt dan snel achter elkaar drie opnamen bij verschillende belichtingsinstellingen en voegt ze direct vanaf je camera samen tot een natuurlijk ogend resultaat.

Twee geheugenkaartsleuven
Je kunt twee SD-geheugenkaarten in de EOS 7D Mark II plaatsen voor extra opslagruimte en zodat je tijdens het fotograferen automatisch back-ups kunt maken van je bestanden.

Opnamefuncties met timer
Een geïntegreerde intervaltimer maakt opnamen gedurende vooraf geprogrammeerde periodes mogelijk - een geweldige manier om een langzaam veranderende scène vast te leggen en time-lapse video's te maken. Voor zeer lange sluitertijden kan de sluiter van de EOS 7D Mark II gedurende een vastgestelde tijd worden vergrendeld in bulbmodus.

Geavanceerde videofuncties
Til je videoprojecten naar een hoger niveau met industriestandaard features. Profiteer van de mogelijkheid Full HD slowmotion-opnamen bij 60 fps te maken, en neem de bediening van audio met aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon in eigen hand.

Full HD met vastleggen in slow motion
De geavanceerde videofuncties omvatten Full HD-opnamen (1080p) met variabele framerates tot 50 of 60 fps - ideaal voor snelle actie of zijdezachte slowmotion-beelden waarmee de subtiliteit van de bewegingen worden vastgelegd.

Hoogwaardige scherpstelling voor video's en Live View
EOS 7D Mark II is voorzien van Dual Pixel CMOS AF-technologie voor een snelle en soepele autofocus-tracking tijdens het maken van video-opnamen of het gebruik van Live View. Elke pixel bevat twee fotodiodes die los van elkaar kunnen worden gelezen tijdens autofocus of samen bij het maken van foto's. De snelheid en gevoeligheid van focus-tracking tijdens het maken van video's kan worden aangepast om slow focuspulls mogelijk te maken.

HDMI-aansluiting
Via de exclusieve HDMI-aansluiting kun je Full HD-beeldmateriaal uitvoeren naar externe recorders en de EOS 7D Mark II zo naadloos opnemen in je professionele workflow voor videobewerking. Dankzij de aansluitingen voor een hoofdtelefoon en microfoon kun je een hoogwaardige digitale soundtrack opnemen en met de geluidloze bedieningselementen kun je zonder storend geluid de instellingen van de camera wijzigen.

Belangrijkste eigenschappen

 • Tot 10 opnamen per seconde
  Maak continu-opnamen met maar liefst 10 opnamen per seconde.
 • Digic 6
  Dual Maak opnamen met hoge framerates en geweldige kleurreproductie.
 • RGB+IR-meetsensor van 150.000 pixels
  Elke scène wordt ontleed en geanalyseerd voor consistente, nauwkeurige lichtmeting.
 • Cross-type max 65 AF-punten
  Stel met de 65 over het beeld verspreide cross-type AF-punten scherp op alle onderwerpen, ongeacht waar deze zich bevinden.
 • EOS-movie Full HD
  Leg movies vast met een resolutie van maximaal 1080p en een framerate van 60 fps.
 • Volledige audiocontrole
  Dankzij aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon.
 • Twee CF- + SD-geheugenkaartsleuven
  Twee geheugenkaartsleuven voor automatische back-ups tijdens het fotograferen of voor extra opslagruimte.
 • 20,2 Megapixel CMOS
  Maak foto's van geweldige kwaliteit met zelfs de kleinste details.
 • Dual Pixel CMOS AF
  Geniet van soepele, continue scherpstelling bij het maken van movies en foto's in de Live View-modus.
 • GPS
  Voeg een geotag met je actuele locatie toe aan elke foto en movie, ideaal voor reisfotografen.

Conclusie reviews Canon EOS 7D Mark II

De Canon EOS 7D Mark II wordt beoordeeld met
8.6/10 sterren door 2 reviews.

Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional