Canon EOS 7D

MerkCanon
ModelEOS 7D
TypeDSLR
Release01/09/2009
Megapixels18,0
Canon EOS 7D

Reviews

 
CameraLabs.com
Highly Recommended
Score: 9
CNet.co.uk
Class-leading resolution
Score: 9
DPreview.com
Highly Recommended
Score: 9
EISA 2010-2011
Advanced SLR
Score: 10
Imaging Resource
An impressive digital SLR
Score: 0
Letsgodigital.org
Preview
Score: 0
PhotographyBLOG
Highly Recommended
Score: 9
PhotoReview
For serious enthusiasts
Score: 9
Steve's Digicams
An impressive DSLR
Score: 0
TechRadar.com
A superb top-end DSLR
Score: 9

Afgestemd op de passie van fotografen. Met een 18 Megapixel sensor, 8 bps opnamesnelheid, ISO 12800, Intelligent Viewfinder en Full HD 1080 movies, combineert de EOS 7D hoge prestaties met ongekende veelzijdigheid.

18 Megapixel APS-C CMOS sensor
Dankzij de 18 Megapixel CMOS sensor biedt de EOS 7D een superieure resolutie. En beschikt de fotograaf over zowel flexibiliteit als creativiteit.

8 beelden per seconde
Maak standaard 18 Megapixel 14-bits opnamen met een snelheid van 8 bps tot een reeks van maximaal 126 grote JPEGs; fotografen kunnen zowel de details als de actie vastleggen.

High ISO
Voor fotografie uit de hand bij weinig omgevingslicht, biedt de EOS 7D ISO waarden tot maximaal 6400. Uitbreidbaar tot ISO 12800 voor omgevingen met weinig licht waar het gebruik van een flitser ongewenst is.

Beeldzoeker met 100% dekking
De 100% dekking van de beeldzoeker bij 1,0x vergroting geeft het meest volledige en natuurlijke beeld van uw onderwerp. De Intelligent viewfinder biedt opname-informatie die niet eerder in een EOS werd getoond, zoals het Dual Axis Electronic Level dat perfecte horizons garandeert.

19-punts 'cross-type' AF systeem
Een nieuw ontworpen AF sensor met Zone en Spot AF modes biedt de fotograaf nieuwe manieren om AF punten te selecteren. Alle punten zijn 'cross-type' met een middelste punt dat zowel f/2.8 als f/5.6 sensors biedt.

iFCL meetsysteem
Een nieuwe 63-zone dual layer meetsensor analyseert informatie over de scherpstelling, kleur en lichtintensiteit en zorgt voor nauwkeurige en consistente meting.

DIGIC 4
De Canon Dual “DIGIC 4” geeft de EOS 7D het vermogen om met de hoge resolutie CMOS sensor alle kleuren perfect te reproduceren. DIGIC 4 biedt bovendien 14-bits signaalverwerking, een perfecte ruisreductie, lange gebruiksduur van de accu, Face Detection AF en Full HD videoregistratie.

Full HD videobeelden
De fotografische mogelijkheden worden aangevuld met Full HD 1080 videoregistratie, inclusief instelbare beeldsnelheden en volledig handmatige bediening.

Geïntegreerde Speedlite Transmitter
EOS 7D kan meerdere Speedlites bedienen zonder een ST-E2 of 580EX II, en heeft een ingebouwde 15mm groothoekflitser. Vergroot uw flitsfotografie.

3,0” Clear View II LCD
Het 3,0” Clear View II LCD heeft een resolutie van 920.000 dots, een grote kijkhoek en een nieuwe structuur voor verbeterde weergave bij fel omgevingslicht. Live View toont real-time beelden op het LCD en biedt drie AF modes.

Body van magnesiumlegering, beschermd tegen omgevingsinvloeden
De body van magnesiumlegering heeft dezelfde bescherming tegen vocht en stof als de gerenommeerde EOS-1N, het EOS Integrated Cleaning System en een duurzaamheid van 150.000 cycli van de ontspanknop. De EOS 7D is vanaf de basis ontworpen om te kunnen worden gebruikt door de meest veeleisende fotografen.

Belangrijkste eigenschappen

 • 18 Megapixel APS-C CMOS sensor
 • 8 bps opnamesnelheid
 • ISO bereik tot 12800
 • 100% beeldzoeker
 • 19 'cross-type' AF punten
 • iFCL meetsysteem
 • Dual “DIGIC 4”
 • Full HD movie
 • Geïntegreerde Speedlite Transmitter
 • 3” Clear View II LCD
 • Body van magnesiumlegering, beschermd tegen omgevingsinvloeden

Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional