Nikon D3200

MerkNikon
ModelD3200
TypeDSLR
Release19/04/2012
Megapixels24,2
Nikon D3200

Reviews

 
Cameralabs.com
Highly Recommended
Score: 8
CNet.co.uk
First impressions
Score: 10
DPreview.com
Silver Award
Score: 7
Imaging Resource
Overview
Score: 0
Tweakers.net [NL]
Zeer goed
Score: 10

Geniet van uw herinneringen dankzij de krachtige en ongelooflijk gebruiksvriendelijke D3200.

Deze spiegelreflexcamera is voorzien van een CMOS-sensor van 24,2 megapixel en Nikon´s krachtige EXPEED 3-beeldverwerkingsengine en biedt voortreffelijke foto´s en Full HD D-films.

Met Nikon’s hulpstand kunt u gemakkelijk aan de slag gaan, omdat deze u laat zien hoe u in enkele eenvoudige stappen schitterende resultaten kunt bereiken. Voorbeeldafbeeldingen en duidelijke instructies waarborgen dat u de kwalitatief hoogstaande foto's en films maakt die u altijd al wilde maken.

De D3200 biedt een fantastische manier om het leven vast te leggen met rijke details detail. U kunt beelden zelfs direct vanaf de camera naar een smartapparaat* verzenden, zodat u uw foto's en films onmiddellijk kunt delen.

Belangrijkste eigenschappen

 • Hulpstand: De hulpstand laat u met behulp van voorbeeldafbeeldingen en duidelijke instructies zien hoe u in enkele eenvoudige stappen fantastische foto' s kunt maken.
 • DX-formaat CMOS-sensor van 24,2 MP: leg scherpe, gedetailleerde beelden vast met de CMOS-sensor met 24,2 megapixels. Grote afdrukken zien er schitterend uit en u kunt beelden uitsnijden zonder dat details verloren gaan.
 • Ga aan de slag met filmen: maak met D-film filmopnamen die u graag wilt delen. Dankzij de grote beeldsensor en hoge ISO-gevoeligheid van de camera kunt u bij elk soort licht scherpe Full HD-videoclips (1080p) vastleggen.
 • Hoge ISO (100-6400): maak fantastische foto' s bij weinig licht of scherpe opnamen van bewegende onderwerpen. De camera kent een automatische ISO-instelling en de lichtgevoeligheid is uit te breiden tot ISO 12800.
 • Haarscherp 11-punts autofocussysteem: profiteer van snelle en nauwkeurige autofocusdekking voor het gehele beeld, ongeacht of het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of volstrekt onvoorspelbare bewegingen maakt.
 • Draadloze mobiele adapter: gebruik de optionele WU-1a om beelden direct vanaf de D3200 over te zetten naar een smartphone of tablet en te delen of om de camera op afstand te bedienen via uw smartapparaat*.
 • EXPEED 3: Nikon's snelle en krachtige beeldverwerkingsengine biedt een snelle werking, opvallend heldere beelden met een uitstekende kleurreproductie en verbeterde filmopnamen.
 • Systeem voor onderwerpherkenning: laat de D3200 u helpen prachtige beelden vast te leggen. Nikon's systeem voor onderwerpherkenning analyseert het onderwerp waarvan u een opname maakt en past de scherpstelling, de belichting en de witbalans aan voor optimale resultaten.
 • Continu-opnamen van 4 bps: maak actiefoto's met een hoge snelheid van vier beelden per seconde en leg vluchtige bewegingen of gezichtsuitdrukkingen exact op het juiste moment vast.
 • Fotoretoucheermenu: verbeter uw foto's in de camera met diverse hulpmiddelen en effecten. Retoucheeropties zijn onder meer Formaat wijzigen, Snel retoucheren en Rechtzetten. Tot de effecten behoren Selectieve kleur, Kleurenschets en Miniatuureffect, dat verre onderwerpen op schaalmodellen doet lijken.
 • Actieve D-Lighting: leg meer details vast in lichtomstandigheden met een hoog contrast. Met Nikon's actieve D-Lighting worden de details in zowel donkere als lichte delen automatisch vastgelegd voor schitterende beelden met een natuurlijk contrast.
 • Slimme autofocus voor films: profiteer van continue autofocus (AF) tijdens het opnemen van D-films. Dankzij fulltime servo-AF (AF-F) en AF met onderwerp volgen blijft de scherpstelling tijdens het vastleggen van bewegende onderwerpen gehandhaafd. Gezichtprioriteit-AF is ideaal voor het filmen van gebeurtenissen, omdat u zich kunt ontspannen en de camera kunt laten scherpstellen op gezichten.
 • Uitgebreide filmopties: u kunt Full HD-films (1080p) met 30p, 25p en 24p opnemen en de camera ondersteunt ook het gebruik van Nikon’s ME-1 stereomicrofoon. Met de bewerkingsfuncties in de camera kunt u taken uitvoeren zoals het instellen van het begin- en eindpunt van uw film. Een mini-HDMI-uitgang maakt weergave op een HDTV mogelijk.
 • NIKKOR-objectieven: profiteer van de legendarische NIKKOR-objectieven van Nikon om beelden met levendige kleuren, een opvallend contrast en scherpe details vast te leggen of om te experimenteren met filmeffecten. Gebruik snelle objectieven met een vaste brandpuntsafstand voor prachtige portretten, micro-objectieven voor close-ups op ware grootte of teleobjectieven voor verre onderwerpen.
 • Plezierig te gebruiken: dankzij de lichte camerabody en het superieure ergonomische ontwerp is de D3200 uiterst plezierig om mee te fotograferen. Een stevige grip zorgt ervoor dat de camera comfortabel is vast te houden. Speciale knoppen voor veelgebruikte functies zoals D-film of livebeeld zorgen voor een gemakkelijke bediening.

Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional