Nikon D70s

MerkNikon
ModelD70s
TypeDSLR
Release20/04/2005
Megapixels6,0
Nikon D70s

Reviews

 
ByThom
Beautiful photos
Score: 10
DCresource.com
Excellent photo quality
Score: 0
DCviews
Outstanding
Score: 0
FOTOcentraal
Een klassecamera
Score: 9
Imaging-resource.com
Highly Recommended
Score: 10
Kieskeurig.nl
Diverse reviews
Score: 0
Steve's Digicams
Excellent image quality
Score: 0

Om tegemoet te komen aan enkele kritische opmerkingen op de D70, werden enkele aanpassingen doorgevoerd. Het resultaat is de Nikon D70s.

Het lcd-scherm bedraagt nu net zoals bij de D50 2 inch, terwijl ook het nieuwe autofocussysteem op deze fotocamera aanwezig is. De batterij kreeg een verhoogde capaciteit mee. Inbegrepen is de 18-70mm lens.

De 6 megapixel D70s heeft een Nikon DX-formaat sensor en de Nikon F-objectiefvatting die alle Nikon SLR-camera's bevatten en die garant staat voor een naadloze compatibiliteit met alle AF Nikkor-objectieven en met de groeiende groep DX Nikkor-objectieven.

De D70s is direct na het aanzetten gereed om foto's te maken. De minimale sluitervertraging zorgt voor een snelle respons, waardoor fotograferen efficiënter en leuker wordt. De camera kan maar liefst 3 beelden per seconde opnemen in een continue stroom van 144 foto's.

Sluitertijden van 30 tot 1/8.000 seconde bieden volledige creatieve controle. De ingebouwde, automatisch opklapbare flitser kan worden gesynchroniseerd bij sluitertijden tot 1/500 seconde voor prachtige invulflitseffecten. Dankzij het nieuwe geoptimaliseerde ontwerp is de flitsdekking toegenomen, zodat ook groothoekobjectieven tot 18mm worden ondersteund. De gevoeligheid kan worden ingesteld tussen ISO 200 en 1600 of automatisch worden geregeld (AUTO ISO) binnen hetzelfde bereik, zodat de beschikbare hoeveelheid licht optimaal wordt benut.


Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional