Panasonic Lumix DMC-L10

MerkPanasonic
ModelLumix DMC-L10
TypeDSLR
Release30/08/2007
Megapixels10,0
Panasonic Lumix DMC-L10

Reviews

 
CNET.co.uk
Nice body design
Score: 7
DPreview.com
Recommended
Score: 8
Fotografie.nl
Erg fijn werken
Score: 0
Steves Digicams
Unique features
Score: 0

De nieuwe Lumix SLR is uitgerust met een 2.5" kantel- en draaibaar LCD scherm en Live View opnamemogelijkheid. Deze systemen maken het mogelijk het onderwerp van boven of onder te benaderen zonder de zorg over vieze kleren of het maken van de foto zonder het object te kunnen zien. De combinatie van Live View en het kantelbare LCD zorgen voor ongekend veel creatieve vrijheid en geven het fotograferen met een SLR een nieuwe dimensie. Om tot het gewenste resultaat te komen is de L10 uitgerust met een 10.1 Megapixel live MOS sensor en het Four Thirds lenssysteem. Om het gemaakte beeld op een juiste en effectieve manier te verwerken is de L10 uitgerust met de ongelofelijk snelle en nauwkeurige Venus Engine lll.

Tijdens het wisselen van objectieven kan stof en vuil een geduchte vijand voor uw opnamesensor zijn. Om ervoor te zorgen dat stof en vuil geen kans krijgen uw foto te beïnvloeden is de L10 uitgerust met een Supersonic Wave Filter. Dit filter is voor het opname element geplaatst en trilt bij het inschakelen van de camera 30.000x per seconde waardoor stof en vuil afgeschud zullen worden. De nieuwe SLR is tevens voorzien van Face Detection en Intelligent ISO Control. De combinatie van geavanceerde technieken in de L10 zullen u helpen het gewenste resultaat op een ongekende wijze vast te leggen.

LEICA D VARIO ELMAR 14-50mm/F3.8-5.6 (inbegrepen)
De L10 wordt geleverd met een door Leica ontworpen Four Thirds objectief met maar liefst 15 lenselementen samengevoegd in 11 groepen. De verfijnde techniek zorgt voor minimale vervorming en maximale optische prestaties. Mega O.I.S. beeldstabilisatie helpt u tijdens het fotograferen onder moeilijke omstandigheden.
 


Colofon

Concept, vormgeving en realisatie: ezoffice webdesign © 2007 - 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional